19 år fest :)

Hejsan bloggen ! :)
Hoppas att allt är bra med er det var länge sen som jag blogga sist, fick mailen av nån här om dagen som skrev att den personen läsa på din blogg jämt men jag blogga inte lika ofta längre , förlåt  mig alla läsare jag lova ska börja blogga mera nu.

- Asså Oj oj oj vilken helg det blev söta Felici fyller 19 år igår kväll och vi var hos henne lägenheten i Enköping och förfesta hon bjuder på jätte gott tacopaj och jätte gott choklad tårta med hallon i mitten. Jag tänkte typ snodde med hela tårtan med mig hem igår för det är så gott  fick typ mun orgasm när jag åt den :)

- Men det blev konstig för att jag har inte äta maten på hela dagen sen så hoppa jag in och spelar drink spel med tjejerna direkt innan maten 8 shots i rad innan middag då var det kör för lilla fröken Angelica måste jag säga :)hahahaha men jag hade jätte rolig igår kväll iaf.  Mår bättre efter maten och kom till och med in på Natt@Saluhallen krogen sen när vi var väl i Uppsala hahahaha.

- idag har jag inte gjort ett piss har sov bort hela söndag kom ju hem vid kl 4 tiden som tur missade jag inte min sista natt bussen den här helgen. och det är så skönt och får sova i egen sängen och får sova länge -iaf skolan bli det för min del imorgon har 2 lektioner projekt och företagande och samhällsekonomi sen sluta jag . Nej nu ska jag kollar på film sen sova hej då  puss puss å kram /Angelica

Här kommer lite bilder också.


Söta Hanna, Jessica och födelsedag barnen Felicia <3

Här har jag mina söta shot kompisar Maria och Frida.


RSS 2.0